Koerier
In het bezit van:
Aanwezig zijn:
  • certificaat medewerker luchtvracht
  • ADR certificering
  • vracht verzekering
Contactgegevens

Schrankstraat 18,
3295 TL 's-Gravendeel
Telefoon: 078 842 0840
E-mail: info@transardo.com

Koeriersdienst

Koerier

TransArdo Koerier, passend vervoer voor uw transport !

Op het gewenste moment waar u dat wilt.

AD HOC:

Zo snel en goedkoop mogelijk vervoer in Nederland maar ook naar de gehele EU en vice versa. In de regio Rijnmond kunnen we vaak al binnen 1 uur op de laadlocatie zijn. Al onze wagens zijn uitgerust met track en tracé hierdoor zijn we in staat uw zending live te volgen en actuele updates te geven.

GROEPAGE:

Fijnmazige groepage door het samenvoegen van verschillende kleine zendingen tot een vracht op basis van een postcodegebied. Dekking in de postcodegebieden 2200 t/m 2999 en 3000 t/m 3399. De zendingen zijn te volgen via track en tracé en worden binnen 24uur geleverd.

SCHEEPSLEVERING:

Levering van onderdelen en bevoorrading aan schepen 24/7 in alle havens van Nederland en België. Inclusief Douane afhandeling. Andere havens in de EU op aanvraag.

PROJECT SERVICE:

Deze service word naar specifieke wens op maat gemaakt. U kunt hierbij denken aan shuttle en lijndiensten, aan en afvoer van beurs materiaal en goederen met een hoge waarde. Indien gewenst kan het vervoer verzegeld worden.

VERVOER IN HUISSTIJL:

Uw voertuigen zijn uw reclame op de weg. Wanneer u uw transport uitbesteed toch deze reclame behouden ? Dat kan wanneer u kiest voor TransArdo Koerier als huisvervoerder.

Wilt u meer informatie ? Laat u informeren in een persoonlijk gesprek we nemen graag alle mogelijkheden met u door.