Koerier
In het bezit van:
Aanwezig zijn:
  • certificaat medewerker luchtvracht
  • ADR certificering
  • vracht verzekering
Contactgegevens

Schrankstraat 18,
3295 TL 's-Gravendeel
Telefoon: 078 842 0840
E-mail: info@transardo.com

Koeriersdienst

Koerier

TransArdo Koerier, passend vervoer voor uw transport !

 

DEDICATED:

Bij dedicated vervoer komt een van ons wagens op een afgesproken moment een zending afhalen,  dit voertuig word dan specifiek voor deze opdracht ingezet zonder tussenkomst van andere zendingen en of personen. Het kan hier bijvoorbeeld gaan om een transport wat verzegeld dient te worden en of onder begeleiding zal rijden.

SPOED A NAAR B:

Wanneer u een spoedrit bij ons aanmeld zullen wij na akkoord binnen 60 minuten een voertuig op locatie hebben. Het zal hier een voertuig betreffen wat de snelst mogelijke route van locatie A naar B zal aanhouden. 24/7 voor bestaande klanten.

KOERIERSRITTEN:

Reguliere koeriersritten worden gedurende de dag afgeleverd tussen 7:00 en 17:00 en dienen minimaal de dag ervoor of eerder te zijn aangemeld.

GROEPAGE EN DISTRIBUTIE RITTEN:

Bij deze sevices komt er op bepaalde dagen of dagelijks een wagen bij u laden die een volle vracht laad voor meerdere afleveradressen.

Groepage op basis van een tarief per zending en distributie op basis van een uurprijs.

VERVOER IN HUISSTIJL:

Uw voertuigen zijn uw reclame op de weg. Wanneer u uw transport uitbesteed toch deze reclame behouden? Dat kan wanneer u kiest voor TransArdo Koerier als huisvervoerder.

 

Graag meer informatie omtrent ons werkwijze? Neem gerust contact op!