Tanktransport Koeriersdienst Koeriersdienst
In het bezit van:
Aanwezig zijn:
  • Milieu sticker (voor Duitsland)
  • Certificaat medewerker luchtvracht
  • ADR certificering
Contactgegevens

Goudsbloemstraat 4,
3295 SG 's-Gravendeel
Telefoon: 078 842 0840
E-mail: info@transardo.com

Koeriersdienst

Koeriersdienst

Onze dienst vervult uw specifieke behoefte.

Ons bedrijf is ontstaan vanuit de visie dat het ook flexibeler en beter kan.

Onze ervaring komt van pas voor bedrijven die een directe betrokkenheid willen met het te vervoeren product en zorgt dat uw klanten tevreden zijn over hetgeen ze met u overeengekomen zijn.

Door onze manier van werken kunnen wij voldoen aan uw behoefte. De chauffeur die uw pakket of zending ophaalt levert deze persoonlijk op de plaats van bestemming af. Zo doen wij dat en bent u ervan verzekerd dat uw zending de aandacht krijgt die u verwacht.

Onze koeriersdienst verzorgt nagenoeg alles wat met koerier activiteiten te maken heeft maar is gespecialiseerd in 3 takken van de koeriers wereld.

SNELTRANSPORT:

Vanaf het moment van aanbieden van uw snel / spoed transport zal binnen 45 minuten een van onze ervaren medewerkers zich melden om vervolgens uw zending spoedig en adequaat op plaats van bestemming af te leveren. Vervolgens ontvangt u direct een los bericht per telefoon of mail.

BOORDLEVERING:

Boordlevering verzorgen wij voornamelijk richting de havens van Rotterdam maar ook de havens van Belgie, Duitsland en elders gelegen havens binnen de EU zijn voor ons gesneden koek.

DISTRIBUTIE:

Wij verzorgen sinds 2013 voor mkb bedrijven met een kleine goederen stroom distributie door zowel stad als provincie of het hier nu gaat om pakket, pallet of rolcontainer distributie ''wij verzorgen het''.

 

Als extra optie bieden wij technische service. Voor installatie, opbouw en opstel van bijvoorbeeld witgoed, beurs stands of steigermaterieel. Al ons personeel is VCA gecertificeerd en vakbekwaam.

Wij zijn voordelig geprijsd en rekenen geen toeslagen!

wilt u meer informatie neem dan contact op via ons contactformulier of telefonisch.